© Powered by SiteSpirit

 
NL UK

team - coach - intervisie


Vragenvuur-logo (kopie).png


Even voorstellen

Mijn naam is Sylvia Lagerweij. Ik ben een bevlogen en enthousiast mens en het geeft mij veel voldoening als ik zie dat een mens tot inzicht komt over zichzelf en van daaruit een welkome verandering kan inzetten. Ik ben op een integere manier nieuwsgierig naar mensen en naar wat hen beweegt. Mijn belangrijkste gereedschap is mijn vermogen om vragen te stellen. De juiste vraag op het juiste moment vind ik heel belangrijk, want een goed gestelde vraag leidt tot bewustwording en zet een proces in gang dat kennis alleen niet teweeg kan brengen.


Het is mijn overtuiging als mens dat je alleen vanuit vertrouwen in jezelf en in verbinding met jezelf kunt werken aan vertrouwen en verbinding met de mensen om je heen. Vanuit deze overtuiging doe ik mijn werk als lifecoach, teamcoach, intervisiebegeleider, docent en trainer.

Een positieve levenshouding, geloof in jezelf en zeker ook compassie voor jezelf, maken het leven een stuk leuker. Wanneer het mensen lukt om mild te zijn, voor zichzelf en anderen, ontstaat er als vanzelf een meer begripvolle basishouding van waaruit communicatie veel soepeler kan verlopen. Dit komt samenwerken en een professionele werkhouding ten goede.


Wil je nog meer over mij persoonlijk weten? Voel je welkom mij te benaderen voor een kennismakingsgesprek.
Je kunt ook alvast meer lezen in dit interview uit 2014.


Sylvia 2017.jpg

Door je tegen iets te verzetten, hou je het in stand.
- C.G. Jung -


powered_by_sitespirit_16.png