© Powered by SiteSpirit

 
NL UK

team - coach - intervisie


Vragenvuur-logo (kopie).png


Wie ben ik?

Ik ben een bevlogen en enthousiast mens en het is voor mij de grootste beloning als ik zie dat iemand tot inzicht komt over zichzelf en van daaruit een verandering kan inzetten. Ik heb een oprechte interesse in mensen en een integere nieuwsgierigheid naar wat hen beweegt. Mijn belangrijkste gereedschap is mijn vermogen om vragen te stellen. De juiste vraag op het juiste moment is heel belangrijk want een goed gestelde vraag leidt tot bewustwording en zet een proces in gang dat kennis alleen niet teweeg kan brengen.


Ik ben blij en dankbaar dat ik mezelf heb gevonden als LifeCoach, het geeft me energie en een grote levensvreugde. Ik verheug me op mijn leven en op een leerproces dat nooit meer zal stoppen. Het is dan ook mijn ambitie om een wijze, oude vrouw te worden.

Een positieve levenshouding, geloof in jezelf en vooral ook compassie voor jezelf, maken het leven een stuk leuker. Ik hoop dat mijn levensvreugde besmettelijk is en ik zou je graag willen begeleiden bij jouw ontdekkingsreis naar jezelf en naar jouw levensvreugde.

Via dit interview uit 2015 kun je nog meer over mij te weten komen.


Sylvia_Lagerweij.jpg

Door je tegen iets te verzetten, hou je het in stand.
- C.G. Jung -


powered_by_sitespirit_16.png